Je bekijkt nu 6x vegan eten bestellen in Amsterdam part 2

6x vegan eten bestellen in Amsterdam part 2

6x vegan eten bestellen in Amsterdam

Het nieuwe deel van 6x vegan eten bestellen in Amsterdam. Het eerste deel schreef ik ongeveer een jaar geleden toen de horeca net gesloten was, niet wetende dat dat een stuk langer ging duren. In de tussentijd heb ik heel wat nieuwe restaurantjes ontdekt en heel veel lekker gegeten!

SLA

Hier bestel ik toch wel het vaakst en het grappige is dat ik dan geen sla bestel. Ik bestel altijd de warme bowls of soep. Zoals de Dahl of Afrikaanse veggie stew. En daarnaast vind ik het fijne van de SLA gerechten dat het ook nog een beetje gezond is, dus echt een win-win 🙂

Sababa*

Ik had hier nog nooit gegeten totdat ik een berichtje kreeg of ik de nieuwe vegan kroketjes wilde proberen. Dat wilde ik wel natuurlijk! Ik kreeg daarbij allemaal andere lekkere dingen zoals falafel, pita en mega lekkere hummus. Echt een enorme aanrader, can’t wait om hier weer eten te bestellen!

Vegan Indian Kitchen

Over dit restaurant ben ik zo enthousiast ook! Ik heb nog lang niet alles van het menu besteld maar een gerecht wat ik echt kan aanraden is de dahl, echt heel erg lekker en pittig. Samen met de basmati rijst en naan kan ik wel zeggen een van de lekkerste dingen die ik ooit heb gegeten. 

Vleesch Noch Visch

Deze werd me enorm vaak aangeraden door jullie op Instagram. Het enige wat me tegenhield is de prijs, ik vind het ietwat aan de prijzige kant voor een pita gyros maar toch heb ik ‘m ondertussen al drie keer besteld 😉 het is het geld dus zeker waard want het is zo ongelofelijk lekker, thuis krijg ik ‘m niet zo nagemaakt in ieder geval!

Queens Burger

Kipburger, corn on a cob en een plakje bananenbrood had ik hier besteld. Allemaal super lekker en heel leuk geserveerd! (Kijk het roze broodje!) Ze hebben echt een hele lijst aan vegan burgers die me allemaal heel lekker lijken. Deze krokante kipburger is in ieder geval goedgekeurd!

Papa Jonh’s 

Misschien wat gek om zo’n grote keten hiertussen te zetten omdat alle andere restaurants zo lokaal zijn en gefocusseerd op vega of vegan. Maar ik ben hier toch oprecht enthousiast over dus na lang twijfelen heeft PJ de lijst gehaald. Ze hebben namelijk een best wel groot assortiment aan vegan pizza’s en bijgerechten! Van de andere grote pizza-ketens ben ik niet erg fan van de vegan pizza’s. Papa John’s vind ik daarentegen echt heel lekker!

*Deze bestelling heb ik gekregen.

Deel op social media of bewaar dit bericht:

Geef een antwoord