Je bekijkt nu 6x vegan eten bestellen in Amsterdam

6x vegan eten bestellen in Amsterdam

Horeca

Nu alle horeca gesloten is heb ik mijn lievelings vegan restaurants in Amsterdam in het zonnetje gezet. 6x mijn favorieten op een rijtje waar je nu je eten kunt afhalen of kunt laten bezorgen. Als wij niet naar de restaurants kunnen dan komen, komen zij gewoon naar ons!

Trevis 

Echt een ontzettend leuk concept, Italiaanse comfort food zoals je het kent maar dan helemaal vegan! Ze zijn pas een paar maanden open dus hebben het misschien het hardst nodig dat we blijven bestellen zodat ze ook open kunnen blijven. Pizza, focaccia’s en super lekkere toetjes. Ik ben super blij met dit leuke restaurantje in Amsterdam.

Vegan junkfoodbar 

Deze kennen we ondertussen allemaal ongetwijfeld. Junkfood op zijn best maar dan uiteraard in een vegan jasje. De naam verklapt het al een beetje he 😉 Al jaren ben ik fan van ze. Ik kan me nog herinneren dat de allereerste opende in west, een mini locatie met maar een paar tafels en dat ik niet wist hoe snel ik met mijn vriendinnen daarheen ging om te proeven. Nu, jaren en meerdere locaties verder ben ik uiteraard nog steeds fan!

Meatless district

Deze staat ook erg hoog in mijn favorieten lijstje, duh anders had ie deze lijst niet gehaald natuurlijk. Echt comfort food op zijn best ook maar een iets lager junk gehalte dan vegan junkfoodbar. Begrijp me niet verkeerd, je hebt hier de allerlekkerste burgers en frietjes maar ze hebben ook heerlijke salades (die niet saai zijn), curry en soepen.

Deer mama 

Dé ontdekking van vorig jaar denk ik wel want: vegan softijs en boozy milkshakes! Daarnaast natuurlijk nachos, burgers, pannenkoeken en nog 20 andere fantastische gerechten. Én ze hebben een speciale paasbrunch box gecreëerd, die kun je uiteraard ophalen of thuis laten bezorgen. Leuk he!

Vegabond 

Quiche, seitanbroodjes en echt het allerlekkerste vegan cake schap wat ik heb gezien. Vegabond is top om bestellen voor lunch of voor alle lekkere taartjes natuurlijk. Dinner kan zeker ook maar ze zijn niet de hele avond open. Ook van hun eten en supermarkt ben ik al jaren fan en verdienen ze het absoluut om in dit lijstje te staan. 

Yerba

Als je van wat chiquer eten houdt en een 3-gangen menuutje thuisbezorgd wil, is dit jouw restaurant. Yerba is ook nog niet zo lang open maar echt een ontzettend mooi concept. Normaliter is hen menu vegetarisch met heel veel vegan maar het menu wat ze nu bezorgen op vrijdagen en zaterdagen is helemaal plantaardig. 

Deel op social media of bewaar dit bericht:

Dit bericht heeft 1 commentaar

  1. Tim

    Leuk lijstje! Hoe dan zijn wij nog nooit bij Deer Mama geweest samen?!

Geef een antwoord