Je bekijkt nu Dr. Oetker The Good Baker Spinach & Pumpkin Seeds review

Dr. Oetker The Good Baker Spinach & Pumpkin Seeds review

Dr. Oetker The Good Baker Spinach & Pumpkin Seeds

Dr. Oetker heeft vorige week maar liefst 3 nieuwe pizza’s gelanceerd! Deze nieuwe pizza lijn heet: The Good Baker en bestaat uit twee vegetarische pizza’s, de Broccoli & Mushroom en de Veggie Mix en een vegan pizza Spinach & Pumpkin Seeds. Ik mocht deze als eerst proeven en reviewen, heel erg leuk! (En lekker natuurlijk). 

De pizza’s zijn hebben een knapperige bodem gemaakt met ingrediënten als zuurdesem, havervlokken of spinazie en zijn belegd met lekker veel groenten. Ze krijgen daarom ook nutri-score A of B. Hoe fijn dat er eindelijk gezondere diepvries pizza’s zijn. De vegan pizza is belegd met vegan kaas, pompoenpitten, spinazie, rode ui en tomaat. De pizza bak je in 13 tot 15 minuten af in een oven van 180 graden.

En dan nu natuurlijk de vraag wat ik ervan vond! Ik vond de pizza echt super lekker. Veel smaak en verschillende texturen. De bodem is dun en krokant maar ook luchtig, eigenlijk precies wat ik lekker vind bij een pizza. Ik was eerst ook nog wat sceptisch wat betreft de pompoenpitten, dat had ik nooit eerder op een pizza gegeten, maar dit was echt super lekker. Ik hou van veel verschillende texturen en de pompoenpitten geven een hele lekkere crunch. Al met al, ben ik fan!

Ik heb de vegan pizza dus getest maar ze hebben ook twee vegetarische pizza’s uitgebracht: de Veggie Mix pizza en de Broccoli & Mushroom pizza. 

Deel op social media of bewaar dit bericht:

Geef een antwoord