Je bekijkt nu Favorieten augustus, september en oktober

Favorieten augustus, september en oktober

Alle vegan favorieten

Ik liep alweer wat achter met een favorieten lijstje van iedere paar maanden, dus hierbij eindelijk mijn nieuwste favorieten en ontdekkingen!

Ivy hair care

Een tijd geleden kreeg ik de zilvershampoo en conditioner opgestuurd van Ivy hair care. Voor alle blonde mensen onder ons weten jullie vast hoe lastig het is om geblondeerd haar assig te houden en verzorgd tegelijkertijd! Dit setje van Ivy does the job! Daarnaast worden alle verpakkingen gerecycled als je ze terugstuurt naar Ivy, zijn ze vegan en natuurlijk dierproefvrij.

Meesters van de halm aardbei basilicum choco granola

Volgens mij hoef ik niet nog een keer te zeggen dat ik fan ben van meesters van de halm. Een tijdje geleden hebben ze allerlei nieuwe producten gelanceerd waaronder deze granola. Deze combi is echt zo lekker, als ik dit met soja yoghurt eet is het echt alsof je een toetje aan het eten bent!

Mastino pizza

Mastino mag sowieso wel even in het zonnetje gezet worden! Op hun locatie op de Kinkerstraat zijn de pizza’s vegan en glutenvrij en echt mega lekker! Het wordt gerund door een super lief Italiaans stelletje waar ik op mijn verjaardag de hele avond mee heb gekletst en daarna een gratis toetje kreeg omdat ik jarig was!

Heura pizza

Nog een keer pizza want ja, dat is mijn lievelingseten. Verse pizza is natuurlijk altijd lekkerder dan diepvries pizza maar deze van Heura is echt top! Een van de weinige kant en klare pizza’s waarbij ik de vegan kaas lekker vind. Er zitten ook vegan kip stukjes op en wat groenten. Echt een aanrader!

Kurkuma latte

Heeel vroeger dronk ik dit wel eens maar eigenlijk was ik een beetje vergeten dat ik dit super lekker vond. Sinds een tijdje drink ik nu vaak ’s ochtends een kurkuma latte met amandelmelk in plaats van koffie en het is echt een herontdekking geweest! Jullie denken misschien waarom zet je dit in je favorieten lijst, dit was 3 jaar geleden hip. Maar misschien zijn er ook een aantal die het nog niet kende of ook kunnen herontdekken 🙂

Marsepein van Hema

Kom ik toch even nu pas tot de ontdekking dat de meeste marsepein gewoon vegan is! Ik had laatst een heel stuk bij de Hema gehaald en vond die zooo lekker (en betaalbaar) dat ik het wel waard vond om dit te delen.

Vego choco reep

Van deze vegan choco reep ben ik al zolang fan, ik heb het een aantal keer in stories gedeeld maar het heeft nog nooit de favorieten lijst gehaald, geen idee waarom! Als je “melkchocolade” mist dan is deze echt die je moet halen. Bij onder andere te koop bij Ekoplaza.

Donuts van AH

De appie heeft dus 2 verschillende vegan donuts! Deze zijn geloof ik een maand of 2 geleden al uitgekomen maar zo zo lekker! Wat mij betreft proef je het verschil niet tussen deze of de andere donuts. De speculoos en zebra donuts zijn de vegan

Deel op social media of bewaar dit bericht:

Geef een antwoord