Je bekijkt nu Favorieten februari en maart

Favorieten februari en maart

Favorieten februari en maart

De favorieten van de afgelopen 2 maanden zijn weer verzameld! Altijd moeilijk kiezen hoor, ik probeer zoveel nieuwe lekkere dingen en welke dan wel of niet de lijst halen is altijd even een serieuze selectie 😉 

Dat deze nog niet eerder op de lijst heeft gestaan snap ik niks van! Vorig jaar heb ik deze al ontdekt en is een per ongeluk vegan product van de AH. Het kaneelbroodje van 60 cent! Echt super lekker en zeker een aanrader dus.

Deze chippies ontdekte ik pas vorige week en ik was zo enorm verast! Een vriendin had ze meegenomen en had er niet per se een verwachting van maar wat zijn ze lekker! De barbecue/smokey smaak komt heel goed naar voren en de textuur is uiteraard lekker knapperig.

Deze iced coffee van Starbucks zou ik het liefst elke dag drinken. Normaal houd ik helemaal niet van plantaardige melk en suiker in mijn koffie, ik drink het altijd zwart. Maar deze! Het is wat mij betreft echt iets tussen een toetje en koffie in! Waarom ik het niet elke dag drink: een beetje prijzig en natuurlijk ook stuk minder milieu vriendelijk dan een kopje koffie thuis. Maar voor af en toe echt heerlijk dus!

Niet de beste foto want toen ik een foto van de verpakking maakte had ik namelijk niet verwacht dat ik ze zo lekker zou vinden dat ze de favorieten lijst zouden halen. Ze zijn dus vegan én glutenvrij. De binnenkant is super smaakvol en smeuïg. Ik had ze in de air fryer bereid maar ik denk als je ze in olie bakt dat ze nog lekkerder zijn!

Wat heb ik hier lang op gewacht zeg! Ik vond kroepoek vroeger zo ontzettend lekker. Toen ik vegetariër werd at ik eigenlijk altijd cassave of emping bij mijn nasi maar ik miste die lekkere kroepoek wel. Toen was daar Conimex met de vegetarische kroepoek (die dus eigenlijk vegan is.) Op de verpakking staat extra pikant maar ik zou ‘m zelf eerder omschrijven als licht pikant. Verder heeft het die echte kroepoek smaak die ik van vroeger kende, heel erg lekker!

Naast de Vego chocolade reep is dit absoluut mijn nieuwe favoriet! Vegan “melk” chocolade is nog niet zoveel verkrijgbaar, ondanks dat een stukje pure choco ook erg lekker is, is melkchocolade toch wel altijd mijn favoriet geweest. Dus toen Hands off my chocolate met deze reep uitkwam en bleek ook nog eens mega lekker te zijn, was ik natuurlijk heel erg blij!

VEGAN DONUTS! Ik denk niet dat deze nog verdere uitleg nodig heeft, behalve natuurlijk heeel lekker.

Ook iets wat ik wel eens mis, lekkere snoep zonder gelatine. Ik vond deze snoepjes van het merk Vegan Friend bij de winkel vegan shop shop op de Haarlemmerdijk in Amsterdam. Ze hebben daar nog wel 10 andere soorten snoepjes die ik heel graag ook wil proberen. Deze zijn in ieder geval super lekker en helemaal goedgekeurd.

Last but not least, nog een iets gezondere favoriet. Een hele betaalbare en lekkere smoothie van AH eigen merk. Er is soja proteïne aan toegevoegd en daardoor is het echt een hele volle, romige smoothie. Verder door de ananas en mango smaakt het super tropisch en zoet. Helemaal fan!

Deel op social media of bewaar dit bericht:

Geef een antwoord