Je bekijkt nu Favorieten juni en juli

Favorieten juni en juli

Deze keer heb ik de maand juni en juli even samengevoegd, een extra uitgebreide favorieten dus! Met het maken en het lanceren van het ebook was ik even helemaal geconcentreerd daarop en was er even geen favorieten vorige maand. Maar er zitten weer wat toppers tussen, 2 beauty producten en 6 food prodcuten, want eten is toch wel het belangrijkste onderdeel van mijn leven haha. Hope you enjoy!

Bondi sands 

Deze gebruik ik eigenlijk al jaren maar somehow heb ik het nog nooit erover gehad. Het is echt een super fijn product om een kleurtje op je huid te smeren. Als je bijvoorbeeld niet van zonnen houdt of dit liever niet doet voor je huid kun je hiermee een beetje een tan creëren. Het fijne van de Bondi Sands prodcuten is dat er iets van een groentint in zit, klinkt heel gek maar daardoor kan het dus nooit oranje uit slaan! Ik gebruik dit in de winter en in de zomer 🙂

Kruidvat droogshampoo

Het lijkt een beetje een random product om te noemen maar ik ben zo blij met deze ontdekking. Ik was mijn haar niet zo vaak namelijk en droogshampoo is mijn beste vriend. Ik heb ondertussen zoveel verschillende gehad en ze maken allemaal mijn haar heel erg stug en en plakkerig. Wat bijvoorbeeld handig is als je meer volume wil creëren maar niet handig als je wil dat je haar zacht blijft. Oja en daarnaast is alles van Kruidvat huismerk dierproefvrij en super betaalbaar!

Yam glutenvrij desem brood

Ongetwijfeld al een aantal keer voorbij zien komen in Instagram stories! Of je glutenvrij eet of niet, dit brood is echt lekker en best wel gezond! Weinig gekke toegevoegde ingrediënten. Gewoon havermeel, zout, etc. Wat ik er wel even bij moet zeggen is dat ik heel erg van compact brood houd en dat dan even rooster altijd, dus met dit brood geldt ook; even roosteren en dan is ie echt heerlijk!

Vegan worstenbroodjes

Deze zijn zoooo lekker! Toen ik vegetariër werd als kind was worstenbroodjes zeker een van de dingen die ik jammer vond om te missen. Ik ontdekte deze vegan worstenbroodjes al een aantal maanden geleden, sindsdien al heel vaak opnieuw besteld. Dat is wel het enige nadeel, dat ik ze alleen nog maar bij Crisp heb kunnen vinden (online supermarkt) en niet in een reguliere supermarkt. Hopelijk binnenkort!

Abbot Kinney’s ijsjes

Ik was al fan van Abbot Kinney’s, hun yoghurtjes zijn echt favoriet. Ik ontdekte laatst ook dat ze ijsjes hadden! Hele lekkere romige dubbel choco ijsjes. Als je van chocolade houdt is dit echt amazing. Naast de dubbel choco hebben ze ook de normale coco frostick, die is ook heel erg lekker.

Nutbutter van Bio today

I love pindakaas en I love amandelpasta. Deze gecombineerd met nog wat hazelnoot en cashewnoot erbij maakt dus echt een mega lekkere gemixte nutbutter. Vooral heel lekker met nog een beetje jam of pure hagelslag. 

O’nest chips

Deze chips kreeg ik binnen in een pakketje om te proberen! En ik was heel erg aangenaam verast! Het is een wat gezondere versie van chips met leuke smaken zoals curry en sweet chili. Ik houd nog steeds heel erg van de minder gezonde chips hoor maar als je af en toe wat lichters wil en toch dat zoute tussendoortje is dit heel erg lekker.

Snack-a-jack

Wat een ontdekking was dit! Deze at ik heeel vaak vroeger maar deze waren niet vegan, toen ik steeds meer plantaardig ging eten heb ik deze ook uit mijn boodschappenlijstje gehaald. En ik ontdek dus binnenkort dat ze ge-veganized zijn! Heel erg lekker en heel erg blij mee!

Deel op social media of bewaar dit bericht:

Geef een antwoord