Je bekijkt nu Favorieten mei

Favorieten mei

Native deo

Voor wie mij op Instagram volgt en stories kijkt heeft waarschijnlijk deze deodorant al voorbij zien komen. Ik had een pakketje van 3 besteld om te proberen en de komkommer geur is zeker favoriet. Ik vind het vooral een fijn idee dat ik weet dat ik geen giftige stoffen op mezelf smeer. Alle ingrediënten zijn natuurlijk en het is dierproefvrij! Een kleine sidenote: als je heel zwaar gaat sporten dan is deze deo niet sterk genoeg! 

https://www.nativecos.com 

Nutribullet 

Al jaren heb ik eigenlijk geen blender en vraag me niet waarom. Ik maak mijn smoothies altijd met de staafmixer maar dat kost natuurlijk best wel wat tijd. Deze nutribullet is niet zo groot als een blender wat ik heel fijn vind omdat het niet zoveel plek in beslag neemt. Wel is ie net zo krachtig en het allerfijnste: heel makkelijk om schoon te maken. Een beetje een random ontdekking maar erg blij dat ik deze in mijn leven heb.

https://www.bol.com/nl/p/nutribullet-600-series-zwart-8-delig/9200000073802823/?referrer=socialshare_pdp_www 

Bum bum cream 

Deze bodycrème had ik jaren geleden al een keer geprobeerd maar daarna weer een beetje vergeten, dus eigenlijk is het een herontdekking! Deze crème is van vele bodylotions die ik heb geprobeerd echt de meest hydraterende, vooral mijn benen worden altijd zo droog. Maar met dit spulletje is alles super gehydrateerd en zacht. Daarnaast is de geur niet normaal lekker en is het product natuurlijk dierproefvrij! Groots fan dus 🙂

https://www.douglas.nl/Verzorging-Stories-All%20About%3A%20Wellness-Sol-de-Janeiro-Lichaamsverzorging-Bum-Bum-Bum-Bum_product_971282.html 

Quorn kipfilet 

Ongetwijfeld heb je deze ook al een aantal keer op Instagram voorbij zien komen maar deze vegan kipfilet is echt mijn favoriete broodbeleg. Toen ik stopte met vlees eten mistte ik broodbeleg zoals kipfilet eigenlijk niet echt, vond het nooit super boeiend. En nu 10 jaar later vind ik dit echt helemaal te gek. Dus voor de mensen die bijvoorbeeld langzaamaan vlees producten voor iets plantaardig willen vervangen is dit echt een goede switch!

https://www.ah.nl/producten/product/wi445461/quorn-vegan-chicken-free-slices 

Mini croissants van Danerolles 

Dat deze afbak croissantjes per ongeluk vegan zijn heb ik via Bonusvegan ontdekt. Vroeger at ik echt ieder weekend afbak croissantjes zonder te weten dat ze eigenlijk veganistisch waren. Maar wat had ik dit gemist! Toen ik dit de eerste keer kocht heb ik alle 24 mini croissants in één keer opgegeten, met jam. Zo lekker! Het is natuurlijk niet te vergelijken met de echt Franse croissants van de bakker, zoals ze horen, maar voor een luie zondag neem ik hier absoluut genoegen mee.

https://www.ah.nl/producten/product/wi367954/danerolles-croissants-party-mini-s

Kruidenboter

Eindelijk! Na eindeloos zelf kruidenboter maken met margarine is er een kant en klare versie op de markt. Deze is van Jumbo maar de Albert Heijn heeft een ook een plantaardige versie ontwikkeld. Van dit soort dingen word ik echt blij, kleine veranderingen richting meer plantaardig door grote supermarktketens. Nog steeds vind ik het heerlijk om zelf kruidenboter te maken maar voor een bbq of als je gaat picknicken of je bent lui, helemaal top.

https://www.jumbo.com/jumbo-plantaardige-kruidencreme-100g/42450KP 

Deel op social media of bewaar dit bericht:

Geef een antwoord