Je bekijkt nu Favorieten november, december en januari

Favorieten november, december en januari

Favorieten blog

De favorieten blog van november, december en januari staat online! Deze blog begon met eens per maand, daarna per 2 maanden en nu zelfs per 3 maanden haha! Ik denk dat per 2 of 3 maanden beter is omdat ik dan meer favo’s heb kunnen verzamelen. Dus bij deze een lijstje met allemaal mega lekkere producten, sommige nieuw ontdekt, sommige al een tijd op de vaste boodschappenlijst.

Schuddebuikjes

Hoezo ontdek ik nu pas dat schuddebuikjes vegan zijn? Ik vond deze vroeger zooo lekker en at zelfs als ze op waren een speculaas koekjes op m’n boterham. Afgelopen jaren niet een moment aan schuddebuikjes gedacht totdat ik iemand in en insta story ze zag eten en dacht hey zouden die niet toevallig vegan zijn. En zo geschiede, kwamen ze in mijn favorieten lijst. 

Udon noodles

Als je mij op Instagram volgt dan weet je heel goed dat ik zo’n 4 keer per week noodles eet en dit dus ook echt mijn lievelingseten is. (Naast pizza duh). Deze udon noodles zijn by far mijn favoriet, ze zijn heel dik en chewy en echt lekker met iedere saus!

Bonbons bon2bon

Vlak voor de feestdagen bestelde ik deze vegan bonbons en ik was bizar verast, ze waren zo zo lekker! Precies hoe een bonbon moet zijn!

Grillworst

Deze heb je ongetwijfeld al in de appie of bij anderen op social media voorbij zien komen. Een paar maanden geleden lanceerde de AH een heel nieuw assortiment aan vegan vleesvervangers, de een net wat beter dan de ander maar deze vegan grillworst staat echt op nummer een. Deze eet ik elke dag!

Vegan choco pasta

Wat mij betreft is dit echt een Nutella kopie, super creamy en zoet! Lekker voor op je brood maar ook om fruit in te dippen. Gezond is ie niet maar echt zooo lekker. Er is blijkbaar ook een witte variant maar die heb ik nog niet geprobeerd, kan niet anders dan dat die net zo lekker is.

Seitanbroodje

Het seitanbroodje van de Ekoplaza! Ik maak ze soms zelf, er is zelfs een heel lekker recept van in mijn ebook maar soms als je toch wat haastig onderweg bent, is dit een heel lekker broodje! Het lijkt een beetje op een saucijzenbroodje maar dan iets minder vet. Nog een pluspunt is dat de verpakking plasticvrij is!

Kruidenboter

Zoals je al bij mijn grillworst verhaaltje kon lezen is de AH echt heel goed bezig en heeft dus ook 2 plantaardige kruidenboters gelanceerd. Dit is weer zoiets wat je ook prima zelf kan maken maar af en toe voor gemak kiezen moet ook zeker kunnen! Deze kruidenboter is zo mega lekker, ik denk dat ik het bakje in mijn eentje binnen 3 dagen opgegeten heb haha

Orange sweet spread

Deze spread in combinatie met chocolade is echt een van de lekkerste dingen ooit. Je moet natuurlijk wel van de combi sinaasappel-chocolade houden. En anders is de orange sweet spread gewoon zo op je brood ook echt heel erg lekker en zeker een aanrader. Qua structuur lijkt ie een beetje op nutella ook, super creamy en zoet. 

Deel op social media of bewaar dit bericht:

Geef een antwoord