Hi!

Welkom op fansiefood.com. Leuk dat je er bent!

FANSIE

Ik ben Ansie en I fancy food; a.k.a. FansieFood.

Op fansiefood.com vind je makkelijke en snelle recepten voor onder andere ontbijt, lunch, diner en snacks. Easy, vooral lekkere en soms healthy hapjes dus, maar die er tegelijkertijd toch leuk uit zien.

Naast koken denk ik dat eten mijn allergrootste hobby is. Ik woon in Amsterdam, mijn lievelingspark is Amstelpark want daar wonen in de zomer allemaal leuke diertjes en ik houd van vintage en vooral gekke kleding.

VEGAN

Zelf ben ik sinds mijn 11e vegetariër en de laatste jaren een ben ik steeds meer op ontdekking naar vegan en plantaardig eten. Daarom vind je hier op Fansiefood vegetarische en vegan recepten. Je hoeft zelf helemaal niet vega te zijn om van deze receptjes te houden, iedereen is welkom en jij eet wat voor jou werkt. Het maakt niet uit, you do you.

KEUKENPRINSES

Ik wil vooral dat iedereen lekker gaat koken en dat ik jullie inspireer met mijn receptjes. Maar ik wil het je niet te moeilijk maken, daar houd ik niet van. Dus is het grootste deel van mijn recepten super makkelijk en toegankelijk voor iedereen; van keukenprinses tot keukenidioot.

Veel liefs,

Ansie