Receptontwikkeling & Fotografie

Recepten ontwikkelen vind ik een van de leukste dingen om te doen. Ik denk graag met je mee en bedenk recepten die passen bij jouw product en aansluiten bij de nieuwste trends. Recept ontwikkeling voor op websites, social media kanalen of voor tijdschriften/folders, het kan allemaal. Als recept ontwikkelaar weet ik hoe ik de lekkerste recepten creëer die elke thuiskok kan maken in combinatie met jouw product! Samen met de mooiste foto’s zal jouw doelgroep niet alleen bereikt maar ook geïnspireerd worden.

Social media samenwerkingen

Wil je jouw product onder de aandacht brengen bij vega(n) kookliefhebbers, foodies en bewuste lifestyle lovers? Dan ben je bij Fansiefood aan het juiste adres! Campagnes zijn in de vorm van een blog uitgewerkt in combinatie met Instagram post en story. Samenwerken via enkel Instagram bijvoorbeeld kan natuurlijk ook. Dit kan met het product of in combinatie met een recept. Op aanvraag stuur ik graag ik mijn mediakit naar je toe!

Producten opsturen & Reviews

Ik vind het super leuk om op de hoogte gehouden te worden van de nieuwste producten en ik ontvang daarom altijd graag producten zodat ik er bij enthousiasme een review over kan schrijven. Of heb je bijvoorbeeld een restaurant of lunchroom die je graag onder de aandacht wilt brengen? Nodig me uit en dan kom graag een keer langs om te proeven en wie weet schrijf er vervolgens een stukje over op de hotspots blog van Fansiefood!

Adverteren

Adverteren op mijn blog of social media kanalen zoals Instagram, Facebook of Pinterest kan op verschillende manieren. Denk hierbij aan een advertorial waarbij een verrassend, lekker recept gemaakt wordt met jouw product, een leuke win-actie of bannering, de mogelijkheden zijn divers en stemmen we samen af op jullie wensen en de doelgroep. Ik denk graag met je mee zodat we samen een leuke, passende samenwerking met het beste resultaat kunnen uitwerken.

Voor vragen over samenwerkingen of het willen ontvangen van mijn mediakit kun je onderstaand formulier invullen of mailen naar info@fansiefood.com.