Je bekijkt nu Vegan paasontbijt

Vegan paasontbijt

Vegan paasontbijt

Dit vind ik toch echt het lekkerste ontbijt dat er bestaat! Een hele tafel vol met verschillende broodjes, beleg en croissantjes. In deze post schrijf ik van alles op wat jij op je paasontbijt tafel kunt zetten! Dit is dus echt een inspiratie post, hopelijk haal je er iets leuks uit!

🔸Broodjes en bagels

De meeste afbakbroodjes zijn gewoon vegan. Kaiserbroodjes, bagels en meergranen broodjes zijn mijn favoriet! Afbakbroodjes warm uit de oven zijn toch net wat specialer dan gewoon een boterham toch?

🔸Croissantjes

Deze kunnen echt niet ontbreken wat mij betreft. Niet alle afbak croissants zijn vegan maar de mini’s van Daneroll en die van AH eigen merk wel.

🔸Beleg

Jam, pindakaas, hagelslag, vegan kaas, avocado, vegan kipfilet, plantaardige boter, tofu scramble en zo nog wel 25! Aan beleg echt geen tekort! Een tijd terug heb ik een post gemaakt met inspiratie voor vegan beleg. Mocht je het nou even niet weten, check die post even.

🔸Fruit en fruitsap

Verse jus en een bakje aardbeien staan altijd leuk op tafel. Verder kun je natuurlijk ook een verse smoothie maken of bijvoorbeeld een hele fruitschaal neerzetten.

🔸Wafels en pannenkoeken

Om het ontbijt extra speciaal te maken vind ik homemade wafels of pannenkoeken ook heel lekker! Lekker met stroop, maple syrup of jam!

🔸Paaseitjes

Als laatste kun je natuurlijk je hele tafel vol leggen met paaseiqw2tjes, super feestelijk en lekker! Voor een lijstje vegan paaseitjes wil ik je met liefde doorverwijzen naar bonusvegan voor een hele lijst aan vegan paaseitjes.

Deel op social media of bewaar dit bericht:

Geef een antwoord